divendres, 31 de juliol del 2009

Gràcies Bambi.

Des de la nostra associació volem donar-vos les gràcies i el reconeixement que us mereixeu per la tasca tan important que heu desenvolupat durant trenta anys a Cerdanyola. Gràcies per pujar el llistó de l’educació en el 0-3 i per la vostra lluita per la qualitat educativa en aquesta etapa tan descuidada per part de l’administració i, d’altra banda, tan important.

Sou la segona i darrera cooperativa dedicada a l’educació 0-3 que tanca a Cerdanyola en el darrer any. La vostra tasca ha estat i seguiria sent, si us deixessin, imprescindible per a Cerdanyola. El vostre tancament ens suposa com a associació una gran pèrdua, però suposa una gran pèrdua sobretot per als infants de Cerdanyola. I això és el que més ens dol.

Sort en el vostre nou camí i seguiu lluitant per la qualitat en el tram 0-3. Sou per a nosaltres un gran exemple. Moltes gràcies Bambi.

Associació Defensant el 0-3.


L'Associació Defensant el 0-3 de nou a TV3

Aprovat el decret de regulació de les Ludoteques.

Ja podeu consultar el decret de ludoteques al Diari oficial de la Generalitat.

Remarcar el buit legal que aquest decret segueix deixant, al reglamentar la definició i els usos de les ludoteques, deixant la resta de les denominacions fora de la reglamentació.