diumenge, 6 d’abril del 2008

Idees per la diada de Sant Jordi.

A més de la parada de llibres, la qual està pendent d'ubicació per part de l'Ajuntament, estem plantejant altres accions.
- Globus estampats amb el logo de l'Associació.
- Bosses ecològiques amb el loga estampat.
S'accepten idees i col·laboracions. Reiterem el nostre agraïment a la Llibreria l'Aranya pels llibres.

A més, necessitem voluntaris per estar a la parada de llibres al llarg de tot el dia. Ja tenim algunes franjes horàries cobertes, i altres estan per cobrir. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si ens podeu ajudar.

Reunió de l'Associació.

Després de la reunió feta el dijous passat, on hem repassat tot el que portem fet fins ara i a més s'ha preparat aquest mes d'Abril:

1. Preparar una parada de llibres per Sant Jordi. Agraïr a la Llibreria l'Aranya de Cerdanyola la seva inestimable col·laboració per aquest dia. Moltes gràcies!!

2. Seguiment de prop de les negociacions entre l'Ajuntament i Tàndem i Bambi. Plantejament de noves accions de tot tipus per evitar que aquestes escoles no tanquin.

3. Augmentar la nostra presència a mitjans de comunicació. La presència d'Helena Solà a TV3, tot un èxit.

4. Ja sóm 150 socis i augmentant.

JA SÓM 150 SOCIS

I anem creixent!!

Endavant! Entre tots farem que Cerdanyola tingui les places d'escola bressol que necessitem.

La Generalitat vol regular les ludoteques

La Generalitat prepara un decret per establir els requeriments que ha de tenir una ludoteca. Es prevue disposar d'un registre de locals, espais disponibles a cada un i titulació dels monitors, en la seva majoria seran monitors d'oci, i no mestres.
A les ludoteques no es podran donar àpats, els nens no podran dormir i el més remarcable, els menors de 3 anys hauran d'estar acompanyats en tot moment dels seus pares.

Amb aquests requeriments, quedarà molt clara la diferència entre una ludoteca i una escola bressol.