diumenge, 16 de març del 2008

S'acosta el ple de l'ajuntament del mes de març

Qualsevol, membre o no de l'Associació, pot presentar preguntes al ple de l'ajuntament d'aquest mes. Aprofitem-ho per pressionar a tot el consistori, plantejant preguntes sobre la nostra problemàtica. Només cal recollir el formulari a la OAC (oficina d'atenció al ciutadà).

Nosaltres en tenim algunes preparades, però quantes més en plantegem, més forta serà la nostra postura.

Aprofiteu el grup de Google per enviar i plantejar preguntes.

Ara sí...ara no...hem quedat però no. T'hem enxampat!!

El Sr. regidor de cultura, Gustavo Ruiz, ha estat jugant al gat i a la rata amb nosaltres durant tres setmanes, fins que hem parlat amb el president del grup d'Iniciativa a Cerdanyola, Joan Rodriguez.

La seva actitid evasiva va acabar ràpidament després d'aquesta reunió, i finalment hem pogut tenir una entrevista amb ell, exposar-li la nostra posició i explicar amb profunditat el projecte de la Tàndem, la situació del 0-3 a Cerdanyola, les ludoteques...

I hem quedat per una propera reunió on aprofondirem en els temes a discussió.

Ja tenim un grup de Google

Donat el volum que està assolint la llista de distribució de correu electrònic, hem aprofitat el poder de la xarxa i hem creat un grup de Google. D'aquesta manera es facilita la distribució dels missatges, es centralitza en un únic lloc i no saturem les llistes de correu electrònic.

L'adreça és als vincles de la columna dreta, o si no, aquí mateix.

Anar al grup

Apunteu-vos!! Tots els que esteu a la llista habitual rebreu properament una invitació a entrar al grup.