dimecres, 27 de febrer del 2008

Aprofitem que estem en campanya electoral

Enviem un missatge als candidats al Congrés dels Diputats del partit que governa a Cerdanyola i expliquem-li el nostre cas!

http://joanherreratorres.blogspot.com/

Al final de la pàgina podeu enviar-li un missatge explicant el problema de l'educació infantil que tenim a Cerdanyola. De ben segur que li interessa.

Identifica't amb nosaltres!!

Quan a la ciutat manca un servei tant essencial com l'educació infantil i de qualitat en el tram 0-3 anys, no és només un problema dels pares i mares amb els nens matriculats als centres que tanquen.

És un problema del tots, és un problema teu.

Tant si els teus fills ja són grans, com si penses tenir-ne, o no, o els vostres parents o amics tenen fills, sóm tots els que tenim aquest problema.

Per això hem creat aquests dos cartells, en català i castellà.
Algunes idees sobre què fer amb elles:
1 - Imprimeix-les i dona-les a les altres mares i pares quan portem els nens a l'escola.
2 - Reparteix-les entre els teus companys de feina.
3 - Envieu-les per correu electrònic als vostres amics, amb fills o sense. Interessa a tots. Fora de Cerdanyola també
4 - Poseu-les als vostres blogs i expliqueu el problema.
5 - Feu-les ben grans i enganxeu-les als vidres del vostre cotxe.
6 - Si teniu botiga, poseu-ne una còpia a l'aparador.
7 - Si coneixeu a algú que treballa a un diari o revista d'informació, ràdio, televisió... li envieu explicant el problema. Quant més important sigui el mitjà, millor.

Anem al ple de l'ajuntament a preguntar

Demà dijous al Ple de l'Ajuntament que comença a les 19:00h. i un cop acabat l'ordre del dia, al torn de preguntes, la representant de l'escola Tàndem al consell escolar i les mestres de les escoles realitzaran preguntes sobre les intencions del consistori al respecte de l'educació infantil del tram 0-3 a Cerdanyola.
Ens trobarem davant l'ajuntament a les 18:00h. Com estarem molta estona, hem dedidit no anar amb els nostres fills. Porteu un imperdible i agulla que ens penjarem cartellets.
Tots els ciutadans podem fer una pregunta a títol particular. Només heu d'anar a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de l'Ajuntament. Només cal indicar el tema. La data límit és dimecres pel matí. Així que podem fer-les la propera setmana.
Us proposem algunes idees.
1 - Com conciliar la vida laboral i familiar a Cerdanyola si no tenim places d'educació 0-3.
2 - Mostrar les contradiccions entre els programes electorals tant de les eleccions municipals de 2007 com de les estatals del dia 9 de març i el que està passant al municipi.
3 - No s'estan vulnerant els drets dels infants negant-los educació de qualitat?
4 - Ja saben els líders polítics dels partits respectius el que passa a Cerdanyola?
Animeu-vos i anem tots al ple. Pares, mares, tiets, veïns, tots fem falta!

Convocatòria de reunió de mares i pares

Avui dimecres dia 27 de febrer a les 18:00h. a les instal·lacions de l'escola Tàndem (c/Torrent), es convoca una reunió oberta a totes les persones que estiguin interessats en defensar les places d'escolarització de 0 a 3 anys a Cerdanyola i exigir solucions a les administracions públiques per tal de resoldre el problema que tenim.

ANEU-HI TOTS!! Els infants d'ara i del futur ens necessiten.