diumenge, 20 d’abril del 2008

Festa de Sant Jordi

El dimecres, per Sant Jordi, l'Associació Defensant el 0-3, com ja sabeu, tindrà una parada de llibres. El frontal estarà decorat amb una senyera feta pels nens.
Tindrem un mercat de llibres usats, i gràcies a la llibreria l'Aranya, la millor parada de llibres que podriem esperar.
A més dels llibres, com és natural, tenim globus per tots els que ens visiteu.
US ESPEREM!! Estem molt il·lusionats de trobar-vos.

Reunió amb Joan Rodriguez, president d'IC-V a Cerdanyola

El proper dilluns 21 d'abril ens reunim amb el president d'IC-V a Cerdanyola. Segur que serà una reunió interessant.
Us anirem informant.

GRAN ÈXIT DE LA LUDOTECA REIVINDICATIVA

Ho portavem discretament, per evitar que ens ho desmuntessin, però va ser tot un èxit. L'Associació Defensant el 0-3 va muntar una ludoteca reivindicativa a l'ajuntament de Cerdanyola el divendres a les 18:00h.
En un acte pacífic i original, ens hem presentat a l'ajuntament amb pares, mares, mestres i els nens i hem fet una ludoteca. Ens hem dividit en 4 grups, cada un amb una activitat diferent:
  • Racó de música amb instruments portats de casa.
  • Racó de pintura amb ceres.
  • Racó del conte on membres de l'Associació explicàven contes.
  • Racó del joc amb bombolles de sabó i pilotes.
Al finalitzar l'acte, hem entregat a l'ajuntament les pancartes reivindicatives que portavem, esperant que l'inspirin a trobar solucions justes, lògiques i valentes al problema que té la ciutat amb l'educació infantil del 0 a 3 anys.

Entrevista a Antoni Morral a Canal Català

El passat dia 17, l'Alcalde de Cerdanyola va ser entrevistat al canal local Canal Català, que va obrir els micròfons a trucades dels ciutadans. Com no podia ser d'una altra manera, l'Helena Solà ho va aprofitar per preguntar davant de tot el Vallès sobre el nostre problema.
Recordem a tots que hem d'aprofitar totes les oportunitats que se'ns presentin per recordar a l'alcalde Antoni Morral que tenim un problema al municipi i que només ell té la clau per poder-lo resoldre satisfactòriament, malgrat que això li porti més temps que el que queda per les properes eleccions municipals, dates que només els polítics autèntics saben veure.