dimecres, 12 de març del 2008

Més cartes als diaris de Cerdanyola

Confeso que no fa gaire jo presumia amb companyes de la feina de lo satisfeta que estava amb l'Escola bressol de la meva filla. Un model d'escola i un projecte educacional envejable.

Ara que s'ha fet públic el tancament de l'escola i coneixem la situació d'incertessa que han sofert durant aquests anys hem resulta quasi insultant escoltar l'argument que fan servir alguns :la Tàndem tanca perque vol , han refusat la pròrroga d'un any més de conveni. L'omissió de la veritat pot considerar-se una mentida. A més, la demanda d'un nou espai per a l'escola no és un capritx, l'actual està a la venda i és questió de temps que es perdi .

Podria semblar una falta de respecte absolut i imperdonable que es volgués utilitzar la Tàndem per solventar el problema de déficit de places de 0 a 3 anys i, una vegada obertes les escoles municipals promeses, l'Ajuntament tornés a recular amb la signatura d'un nou conveni.

El compromís que ha demostrat la Tàndem amb l'educació de qualitat dels nostres fills hauria de mereixer, si més no, el reconeixement de la veritat: que elles han fet la seva feina millor que ningú durant 20 anys i que algú impedeix que la continuin fent perque no fa bé la seva.

Les properes eleccions seràn les més complicades que hagi viscut: jo sempre he votat IC. Aquest any no ho faré.

Elena López, mare d'una nena molt feliç a la Tàndem .