dijous, 1 de maig del 2008

Reunió amb l'alcalde

El dia 8 de maig i després de la Festa Major, època d'agenda molt apretada per la quantitat d'actes als quals ha d'assistir el nostre alcalde, i ja iniciada la preinscripció per les escoles bressol, el nostre alcalde ha trobat un forat per parlar amb nosaltres.

A la reunió tractarem que ens clarifiqui la situació i tenir una idea clara del futur escolar dels nostres infants pel curs 2008-2009.

Aprofitarem que podem arribar a ell per fer-li entrega d'un detall que li recordarà que no només sóm vots, que darrera hi ha persones.

Comença el periode de preinscripció

Ja ha arribat el dia de les preinscripcions i el conflicte per les escoles Tàndem i Bambi encara està obert. A l'oficina d'atenció al ciutadà (OAC) podeu recollir a partir del dimarts 6 (el 5 és festiu) les butlletes per la preinscripció dels vostres fills.

Atents! Si voleu posar la Tàndem a la preinscripció, aneu amb precaució.

Davant de les diverses informacions que s'estan donant des de la regidoria d'educació a pares i mares de la nostra associació i per tal d'evitar fer una pre-inscripció mal feta, recomanem que us poseu en contacte amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya al Vallés Occidental. L'inspector de zona és en Martí Teixidor i la directora dels serveis territorials del Vallés Occidental és l'Anna Riuró. Esperem d'aquesta manera aclarir tots els dubtes que tenim, provocats per l'especial situació que ens trobem.

Us recomanem que truqueu a Inspecció d'Ensenyament 937484455 i feu allí la consulta pertinent.

Properes movilitzacions

El proper dia 5 de maig, a la Plaça de les Alzines, ens trobareu fent festa: globus, jocs, samarretes, i mes...

Aprofitem les festes del Roser de Maig per reivindicar escoles de qualitat per infants de 0 a 3 anys.

Reunió amb escoles bressol

Després de reunir-nos amb representants de les escoles bressol privades Xiquilandia, Ninot, Nins i Patufet, i explicar-los els nostres arguments mostrar-los el manifest de l'Associació, es van mostrar d'acord amb la nostra defensa de l'ensenyament infantil del 0-3 de qualitat.

També es va iniciar un camí de futures colaboracions per defensar l'ensenyament infantil en el tram 0-3, com abordar el problema de les ludoteques que actuen com a llars d'infants encobertes.

Finalment, tots estavem d'acord amb que Tàndem i Bambi no han de tancar.