dijous, 15 de maig del 2008

Justificant el silènci

La veritat és que portem molts dies sense posar res a aquest blog. La causa: les preinscripcions, el que més ens interessa, malgrat totes les nostres reunions, intencions, ajudes, trucades, mobilitzacions, encara no saben EXACTAMENT com les hem de fer!!

Cada persona, institució o similar ens proporciona informació gairebé igual, però sempre hi ha un matís, una interpretació o un advertiment que fa que els pares encara tinguem por de fer una preinscripció malament.

La veritat és que encara a data d'avui, tenim pares que ens consulten que les preinscripcions fetes com ens deien abans d'ahir, en el moment d'entregar-les, els han dit que no estan completament correctes.

Pot ser que algú en llegir això es molesti i ens comenti que sí que ho sabem, que no hem de posar més desinformació al sistema, però no és el que es dedueix de les consultes que ens arriben de pares angoixats per por a perdre la plaça del seu fill/filla.

Una cosa sí que tenim clara. No es poden fer dues preinscripcions. Si es vol fer una modificació a la preinscripció ja feta, heu de presentar una instància de modificació a l'OAC.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ni angoixats ni por a res. Hem anat a l'Escola Bressol Municipal Montflorit a fer la preinscripció, ja ens havíen donat dia i hora i no hem hagut de fer cues. ELS PARES NO CAL QUE POSIN RES A LA PREINSCRIPCIÓ, LA DIRECTORA DEL CENTRE HO FA TOT, amablement dóna totes les explicacions que li requerim i posa en primer lloc el centre que volem perquè el tenim més a prop de casa (nova oferta municipal si és Tandem). Cap problema, qui no els vol no els té. Ha estat ben fàcil. Ara, a l'igual que els altres cursos amb altres fills, a esperar que tinguem plaça allí on volem.