dijous, 1 de maig del 2008

Reunió amb l'alcalde

El dia 8 de maig i després de la Festa Major, època d'agenda molt apretada per la quantitat d'actes als quals ha d'assistir el nostre alcalde, i ja iniciada la preinscripció per les escoles bressol, el nostre alcalde ha trobat un forat per parlar amb nosaltres.

A la reunió tractarem que ens clarifiqui la situació i tenir una idea clara del futur escolar dels nostres infants pel curs 2008-2009.

Aprofitarem que podem arribar a ell per fer-li entrega d'un detall que li recordarà que no només sóm vots, que darrera hi ha persones.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No estaria de més que vosaltres comencessiu a veure que no sou persones privilegisdes de la ciutat. Vist des de fora sembla que Tàndem i totes les mobilitzacions que han provocat són un xantatge a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

En resposta al comentari d'anònim (al qual animo a que deixi de ser-ho), dir que evidentment els membres de l'Associació no sóm més privilegiats que la resta de ciutadans de la ciutat, però tampoc sóm menys que els altres, i no ens considerem una cosa o l'altra.
Després afegir que el tancament de la Tàndem es el detonant de la nostra creació, però no sóm un instrument seu, com es desprèn del teu comentari. Recomano que vegis el nostre manifest i també l'entrada del bloc "Reunió amb escoles bressol".

El que fem nosaltres des de l'Associació és defensar els nostres drets d'escolarització dels nostres fills i treballar per resoldre un problema urgent.
Per això les nostres accions són contundents, i només tenen un objectiu ara mateix: salvar les 127 places públiques que es perden pel proper curs escolar 2008-2009, la preinscripció de les quals comença el proper dimarts dia 6 de Maig.
Després treballarem per aconseguir que les places escolars públiques que l'Ajuntament va prometre ja al 2003, siguin una realitat ja i no una promesa electoral feta en dues jornades d'eleccions per l'actual alcalde.

Anònim ha dit...

Yo no me considero una chantajista por reclamar una plaza educativa de calidad para mi hija. Tampoco creo que tenga que ser privilegiada por ello: la educación es un derecho.
Reitero el consejo de Roger: lee el Manifiesto.